Helgen som gått...

I fredags var jag o Tova på jobbet o fixade lite, det blev ett rackskåp för lite servrar efter mycket slit =)   

Ja o tova på väg till jobbet   Mästersnickaren i stövlar

Efter det åkte vi till osby o uppgraderade lite i min server, som snart ska få flytta till broby igen, för vi ska få lite snabbare uppkoppling på jobbet äntligen !!  Då får ni kolla in min filmsamling sen :)   6 terrabyte film o annat skoj =).
Fredrik i osby bjöd på en utomordentligt måltid, a la Korv Stroganof.  mmmm

Smaklig måltid

På lördagen var det dags för lite bio,  Fredrik (Mias söta lillebror) fyllde år.  Vi var o såg Änglar o Demoner.  Den var helt klart bra, kanske inte riktigt nådde upp till den förra.. men men.    Kvällen avslutades sen med lite öl o drinkar hemma hos mig, och en kasnke något för tidigt släppt film... mer säger ja inte =)  Flickorna somnade, ja o fredrik njöt av ostbågar o öl, hihi.

Lömsk drink

I söndags var Tova på TaeKwondo, hon blev uppgraderad till gult bälte, stolt flicka där vill ja lova.  Efter de blev de fika o lite karusell på stora torg.

karusell   Hoppborg

Kram kram

Nu va de ett tag sen igen...

De har hänt så mkt sen sist att jag vet inte vad ja ska skriva om :)
Men ja har ingått en vadslagning med min kusin,  vi ska båda gå ner 9 kilo var tills den 1 juni, vilket är exakt 2 veckor till idag...  o ja har 5 kilo till som ska bort.  Undrar hur de går för Jesper.. hmm.     Men ja tror nog att ja klarar det, jag äter bra, tränar varje dag, o de ger resultat, tro mig.  anledning till denna vadslagning är enligt Jesper en utlandsresa :)    Just de ja..  Den som förlorar vadet får ge den andra 500:-     Ska bli skönt me lite  extra cash till löningen.

Annars är väl de mesta som vanligt.  dvs, jag jobbar hårt varje dag och längtar efter min älskling.   Nu ska ja åka hemåt,  ska inom affären o handla kvällsmaten som ja ska försöka ha färdig tills kl 20.00.   Då har Mia jobbat klart för kvällen, nåt möte på jobbet,  stackars förskolelärarna..  jobbar så hårt.. o många barn har dom oxå.  Då har ja de bättre på Broby Modell, lite som ett vuxendagis  ;)   men kul har vi defenetivt!!


Kram på er alla

RSS 2.0